Hi, ik ben Justin. Oprichter van de Superheld Academy en schrijver van het boek 'Innerlijke Superheld'. Vraag jij je af of je baan wel echt bij je past? Doe de test en ik vertel het je, plus waar het misgaat. 10 ja/nee vragen, 5 minuten van je tijd. Ga op je gevoel af en wees vooral eerlijk naar jezelf toe. Klik vervolgens op [VERZENDEN], dan krijg je meteen je persoonlijke resultaten in je inbox. Blijkt jouw werk inderdaad niet helemaal bij je te passen? Je kan je meteen opgeven voor de gratis 14-daagse mailcursus ‘Vind je superbaan.’ High five! High five!
START
 
Hey, wat is je voornaam? *

 
1. Krijg je meer energie van je werk, dan dat het je kost? *

Klopt. Werken kost je nu eenmaal de nodige energie. Maar als jouw baan je meer energie kost dan dat hij je oplevert, is dat hét recept voor stress, langdurige vermoeidheid of zelfs een burn-out. Heb jij zin om je schouders eronder te zetten, krijg je een kick van wat je doet en kun je ’s avonds nog wel even doorgaan? Dan ‘ja’. Voel je je op vrijdagmiddag leeg en uitgeput? Is het weekend niet genoeg om je helemaal op te laden en ben je op maandag nog steeds moe? Dan ‘nee’.
     
 
2. Werk je met leuke mensen in een leuke cultuur? *

De mensen met wie je werkt. Misschien wel de grootste factor in het bepalen hoe gelukkig jij je voelt met je baan. In een normale werkweek zie je je collega’s, partners, opdrachtgevers of klanten al snel vaker dan je al vrienden en familie bij elkaar. Passen deze mensen bij jouw persoonlijkheid? Kun je het goed met ze vinden? Loopt het contact soepel? Dan ‘ja’. Voel je je niet echt op je gemak tussen je collega’s? Ga je het liefst ergens in je eentje aan het werk? Dan ‘nee’.
     
 
3. Haal je voldoening uit je werk? *

Ga jij aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis? Omdat je een project afrondde, de ene uitdaging goed wist aan te pakken, iets neerzette waar je trots op bent? Dan ‘ja’. Vind je dat je te weinig gedaan krijgt? Dat het werk wat je levert het nét niet is? Dat je er meer tijd aan zou willen besteden? Vind je dat je niet écht nuttig bezig bent? Te weinig doet met je vaardigheden? Dan ‘nee’.
     
 
4. Krijg je genoeg waardering? *

Natuurlijk is het belangrijk dat je zelf trotst bent op wat er uit jouw handen komt. Maar niemand kan zonder positieve feedback van anderen. Krijg jij waardering voor je werk van collega’s, klanten en/of je baas? Complimentjes, genoeg salaris, meer verantwoordelijkheden? Dan ‘ja’. Weet je eigenlijk niet wat zij van je werk vinden? Is er geen tijd om stil te staan en even terug te kijken? Krijg je vooral te horen wat beter kan? Dan ‘nee’.
     
 
5. Voel jij je betrokken bij je functie of de organisatie? *

Voel jij je echt betrokken bij het werk dat je doet en de organisatie waarvoor je werkt? Zet je als het moet nog een tandje bij, gewoon omdat je dat graag wil? Dan ‘ja’. Doe jij je werk omdat je er nu eenmaal bent? Tel je de tijd af? Ben je niet echt aanwezig op je werk? Vind je Facebook en je telefoon interessanter? Dan ‘nee’.
     
 
6. Weet jij wat jouw waarden zijn en sluiten deze aan bij je baan? *

Noem eens 3 dingen die je echt belangrijk vindt als het gaat om werk. Denk bijvoorbeeld aan vrijheid, expertise, ontwikkeling, iets bijdragen aan de wereld of creativiteit. Komen ze overeen met het werk wat je doet? Heeft de organisatie waarvoor je werkt overeenkomstige waarden? Dan ‘ja’. Weet jij niet wat je belangrijk vindt? Sluiten jouw waarden niet aan bij je baan en/of werkgever? Dan ‘nee’.
     
 
7. Past jouw werkbij jouw levensstijl? *

Werk neemt veel tijd in beslag en soms te veel tijd. Moet jij te veel van jouw tijd inleveren voor je werk, dan gaat er iets niet goed. Dus, past jouw baan bij je levensstijl? Hou je genoeg vrije tijd over om te doen wat je wil? Dan ‘ja’. Moet je je leven aanpassen aan je werkzaamheden? Veel overwerken, lange reistijd? Voel je je niet fijn bij jouw vaste werktijden? Heb je niet genoeg flexibiliteit? Dan ‘nee’.
     
 
8. Kun jij jezelf ontwikkelen en krijg je hier begeleiding in? *

Werken onder je niveau leidt je in een regelrechte weg naar verveling. Heb jij de mogelijkheid om te groeien in je werk? Krijg je genoeg uitdaging? Heb je de kans om bij te leren en word je daarin niet helemaal losgelaten? Dan ‘ja’. Vind je je werk maar saai? Hoef je nooit echt je hersens te gebruiken of creatief te denken? Heb je niet de mogelijkheid nieuwe dingen te leren? Kun je jezelf, kortom, niet ontwikkelen? Dan ‘nee’.
     
 
9. Doe jij waar je echt goed in bent en wat je echt leuk vindt? *

Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Ben je daar ook nog eens heel goed in? Dan is dát waar jij je werk van wil maken. Heb jij die baan? Dan ‘ja’. Doe jij werk wat je wel kan, maar beleef je er niet echt plezier aan? Doe je iets wat je wel heel leuk vindt, maar niet zo goed kunt en heb je niet de kans er beter in te worden? Of vind je je taken niet leuk en kan je het niet? Dan ‘nee’.
     
 
10. Heb je genoeg vrijheid en autonomie? *

Vrijheid en autonomie zijn waarden die we allemaal belangrijk vinden. Heb jij de vrijheid om je werk in te richten zoals jij dat wil? Mag je eigen ideeën aandragen? Wordt er naar je geluisterd? Mag jij buiten de gebaande paden gaan? Dan ‘ja’. Moet jij dag in dag uit de regels volgen? Doe jij alleen wat je verteld wordt te doen? Mag je nooit zelf iets bedenken of eens flink brainstormen? Dan ‘nee’.
     
 
Jouw score is {{var_score}} uit 10. Wil je de 14-daagse emailcursus 'Vind je superbaan' ontvangen? *

Score tussen de 1 & 7? Dan is het tijd voor een nieuwe baan, klik JA om de emailcursus te ontvangen! Score tussen de 8 & 10? Goed bezig! Je kunt alsnog de emailcursus ontvangen, als je bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. 

Je leert:
1. De 3 minst succesvolle manieren om een baan te vinden.
2. Ontdek welke baan jou op het lijf geschreven is.
3. Wat jij ECHT zoekt in jouw droombaan.
4. Hoe je onzekerheid de grond in boort.
5. Waarom passie niet de ‘heilige graal’ is. En wat dan wel.
6. De simpelste truc bij het maken van een goede keuze.
7. Wat bedrijven zoeken en jij allang in huis hebt.
8. Hoe ik binnen 6 maanden gevraagd werd voor mijn droombaan.
En, nog veel meer. Leer de belangrijkste lessen, investeer in jezelf. Het is gratis.

Klik op JA om direct de eerste les te ontvangen van de 14-daagse emailcursus 'Vind je superbaan'
     
Bedankt voor het invullen {{answer_49844810}}! Je ontvangt direct de resultaten in je inbox. Plus, als je dat hebt aangevraagd mijn 14-daagse emailcursus 'Vind je superbaan'. Deel je de quiz met je vrienden? Bedankt en tot spreeks, Justin
again
Powered by Typeform
Powered by Typeform